Луксозни имоти в София – какво можем да намерим?

Предложенията на Unique Estates

Луксозни имоти в София могат да се намерят на разнообразни локации, с различни характеристики. По своята същност луксозните имоти са една идея по различни от стандартните имоти, но с какво – може би се питате?

Един луксозен имоти се характеризира със следните отличителни белези – намира се на топ център или е локализиран в квартали с луксозен характер; още притежава определени архитектурни и интериорни характеристики на сградата, както и на самият жилищен имот; предлага модерен дизайн, високотехнологична функционалност и редица екстри. Консултантска компания, като Unique Estates, работи главно в сферата на отдаването под наем или продажбата на луксозни имоти.

Предложенията им за луксозни имоти в София са разнообразни, като богатството на портфолиото им с имоти, с годините  расте все повече. Ето какво ни споделят те за луксозните имоти в София…

Луксозни имоти в София – топ локации, характеристики и възможности за потребителите

Луксозни имоти в София можете да намерите в две направление – едните са луксозни къщи и апартаменти от executive стил, докато другите са изцяло luxury линия. Като част от AG Capital, компанията има богат опит в предлагането на луксозни имоти, тяхното строителство и инвестиции в подобен тип имоти. Желаните местоположения в столицата са ориентирани в широкия център или покрай силно развити бизнес зони и паркове. Апартаментите тип пентхаус около НДК, в района на Южния парк, в близост до Бизнес парк София или в реномирани квартали, като Лозенец, Бояна и Драгалевци – са идеалния избор за хората търсещи уют, съвременен лукс и същевременно удобствата на добрата локация.

На страниците на www.ues.bg можете да намерите редица предложения за луксозни имоти в София. Всички те са разположени на идеални места, имат връзка с градски транспорт, станции на метро, възможности за паркинг. Самите имоти са характерни с аристократичния си стил или модерната си еко съвременна визия.

Можете да се възползвате от екстри, като уникална гледка към столицата от високо или да заложите на простора и отворените пространства с големите панорамни прозорци в новите кооперации от съвременен тип. Още ви се предлагат възможности за стилен и минималистичен дизайн, за обзавеждане и всичко, което би допринесло за уюта във вашият дом, независимо дали ще бъде той под наем или собствен такъв!

При колеги за офиси, например офис на бул. България.

Потърсете още днес професионалния екип на Unique Estates и намерете луксозни имоти в София, които най-добре пасват на ритъма ви на живот и нужди!