Как да намалим разходите за транспортиране на мебели

Обикновено компаниите, които предоставят услуги за товарни превози, изчисляват разходите за транспортни услуги въз основа на обема на превозваните товари.

Един от начините за спестяване при транспортиране на мебели е да се зареди в колата в разглобено състояние. Това ще намали обема на транспортираните товари.

Всъщност, в разглобена форма, мебелите са поне два пъти по-компактни, което ще намали разходите за транспортни услуги. Повече за цените на тези и други услуги, вижте от тук: http://www.xn--80apb8af1ae.com/цени.

В компанията “ Чистачи.com“, ако услугата “ транспорт с товарачи “ е поръчана, товарачите ще разглобяват всякакви мебели и ще заредят в колата. В този случай клиентите печелят: не е нужно да плащате за разглобяването на мебели (тази услуга традиционно се заплаща), а цената се изчислява за транспортиране на много по-малък обем товари.

Това е особено валидно за случая, ако мебелите вече са посветили времето си и трябва да бъдат изхвърлени.

Големият товар не може да се изхвърля за битови отпадъци, които стоят в двора – трябва да бъдат отведени в специализирани депа за отпадъци.

Професионално да се отървете от големите боклуци, по-специално от стари мебели, помагат екипите на „Чистачи.com“. Те се занимават с подобни задачи бързо и точно. Всеки собственик на старо жилище трябва ад се замисли за обезвреждане на боклука.

Допълнителна услуга за безплатно разглобяване на стари мебели от товарачите ще помогне да се сведе до минимум обема на изнасяния товар, а намалените разходи за транспортиране на мебели ще задоволят клиента.

Премахването на стари мебели или транспорт на мебели с фирмата е печеливша и икономична опция!